Despre noi
Navigare
Acumulatoare - sunt un element important la masina Dvs. De la ceea, cum se alege o acumulator de masina, mult depinde - la pornire, se оncheie o operațiune de lucru a generatorului și componentele electrice ale mașinii. Compania noastra ofera sa cumperi un acumulator pentru autoturisme оn Chisinau din corporatii de top din lume, cum ar fi: Bosch, Energizer, Varta, Banner, etc. Bateriile auto au multe avantaje, caracteristici bune de exploatare.
Alte link-uri

Contactați-ne

© 2013 - 2021 «One Price» SRL
Acest site este doar pentru informare și în nici un caz nu este o ofertă publică.
AVEȚI NEVOIE DE AJUTOR?
Consultăm 7 zile pe săptămână.
8 ani de experiența profesională
100% Obligații garantate
Toate produsele în magazinul nostru sunt acoperite de o garanție în conformitate cu legea „Protecția drepturilor consumatorului” și cu regulile comerțului.
на Русском на Русском
Toate acumulatoare furnizate de noi sunt justificate. Perioada de garanție este stabilită de către producător. Reparații de garanție sunt efectuate la centrele de service autorizate dupa instrucțiunile din certificatul de garanție. Pentru a evita eventualele neоnțelegeri care ar putea persista pentru durata de viață a produsului furnizat, pastrati talonul de garantie din momentul vinzarii.
Оn caz de defect, contactați centrul de service al produsului. Pentru a face acest lucru, declarația se face și produsul este examinat. Vă rugăm să rețineți că pentru pregătirea avizului experților este necesar să se prevadă vehiculul care este operat de baterie. Оn identificarea mărfurilor defecte din fabrică va fi оnlocuit de o baterie de aceeași marcă și model.

   Garanția nu se aplică produselor, problemele care au apărut ca urmare a:
folorisea bateriei care nu respectă specificațiile autovehiculului;
оncălcări ale necorespunzătoarei utilizari, depozitare sau de transport de mărfuri;
acțiuni ale terților: repararea sau efectuarea la un producător neautorizat de design de circuit sau modificări de către persoane neautorizate;
abateri de la standardele și normele de furnizare a rețelelor de cablu (de tuning auto, etc.) telecomunicații și tehnice;
instalare necorespunzătoare și conectare a produsului;
forță majoră (element de foc, etc.);
utilizarea produsului pentru afaceri.

Оnlocuire doar la defectele identificate cu caracter industrial (scurtcircuit, circuit deschis). Оn perioada de garanție, trebuie să viziteze оn mod regulat centrul de service pentru prevenirea dată la șase luni, оn caz contrar garanția nu poate fi valabila.
LIVRARE ȘI ACHITARE
Livrarea acumulatorii, оn Chișinău, precum și pe оntregul teritoriu al Republicii Moldova este efectuat de către serviciul de logistică. Bunurile pot fi livrate la orice moment convenabil pentru dumneavoastră.
Servicii de curierat оn magazinul nostru lucreaza de la 09-00 pоnă la 18-00
Costul livrarării оn Chișinău – gratuit!
Livrare оn Chișinău are loc оn ziua de plasării comenzii. (Pentru comenzile plasate оnainte de ora 15:00)
Livrare оn Republica Moldova este nu gratuită, despre metodele de livrare puteți contacta operatorul.


Recepţionarea acumulatore.

Acumulator pot fi obținute de persoana care a făcut comanda, sau orice altă persoană, la adresa specificată оn comandă și gata să plătească pentru a primi mărfurile.

Achitarea.

Dacă plătiți în numerar consultantul nostru de vînzări vă va contacta pentru a confirma termenii de livrare. După aceea, va veni curierul, care va livra comanda și va lua plata.
Persoanele juridice pot cere contul de plată de la operatorul nostru. După achitarea contului, produsele vor fi livrate.

INSTALAREA ÎN MAȘINA ȘI ÎNGRIJIREA
Scoateți noua baterie cu protecție de cioturi de film ambalaje din terminale, slăbiți gaura de aerisire (dacă este necesar).
Оnlocuiți bateria pe vehicul, ungeți bornele cu vaselină (Lithol 24, WD-40).
Conectati bateria, оncepвnd cu terminalele "plus" și strвngeți terminalele cu șuruburi.
Păstrați оn frecvența capacul bateriei și de aerisire orificiu (blocajul poate duce la acumularea de gaze in organism bateriei și distrugere).
Verificați nivelul electrolitului, cel puțin o dată pe lună. Dacă nivelul este mai mic, de sus cu apă distilată. Umplerea electrolitului este strict interzisă !!!
Оnainte de ora de asteptare (peste 1 lună), deconectați bateria, incarcati complet și pastrati оntr-un loc răcoros.
Nu pastrati bateriile într-o stare descărcată, mai ales la temperaturi sub zero grade.